De Populairste Fietsroutes Op Een Rij:

1) De Betuwe
De Betuwe is duidelijk de populairste fietsroute van Nederland, de maarlieft 50km lange fietsroute in een prachtige gebied. Klik op "De Betuwe" om naar een site te gaan met alle informatie over deze fietsroute.

2) Tulip Land
Tulip Land, is een fietsroute waarbij het draait om tulpen, je fietst langs allerlei soorten velden vol met bloeiende tulpen. Klik op "Tulip Land" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

3) De Posbank
Een 65km lange fietsroute door de bos naar de toppen van Gelderland, het is de geliefde fietsroute genaamd posbank. Klik op "De Posbank" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

4) Brabantse Heide
De brabantse Heide staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden, het gaat door zes schitterende bosgebieden. Klik op "Brabantse Heide" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

5) Loenen
In Loenen vindt u de grootste natuurlijke waterval van Nederland, waar het water een val van zo'n 15 meter maakt. Klik op "Loenen" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

6) Heuvel Rug
De Bekende Utrechtse Heuvelrug tocht, een historische tocht langs allerlei oude gebouwen. Een nette fietsroute van 75km. Klik op "Heuvel Rug" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

7) De Lage Vuursche
Deze fietsroute gaat vanuit Baarn dwars door de mooie bossen van De Vuursche. Een schitterend uitzicht, 24,5km lang. Klik op "De Lage Vuursche" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

8) Drente
Drente heeft genoeg routes om langs te fietsen, er zijn verschillende natuurgebieden in Drente met nette fietspaden. Klik op "De Betuwe" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

9) Buiksloterdijk
De route start in Broek in Waterland en voert u over de dijken die Waterland beschermden tegen het woeste water van het IJ. Klik op "Buiksloterdijk" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

10) De Hajť-route
Deze afwisselende fietsroute leidt u door typisch Flevolandse natuurgebieden aan de zuidwestkant van Lelystad. Klik op "De Hajť-route" om naar een site te gaan met allen informatie over deze fietsroute.

Terug Naar Fietsen Pagina