Fietsenpagina

Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een sloep

Geplaatst op

Nederland is een fietsland. Maar wil je ons kikkerlandje vanaf een andere hoek bekijken, dan is het varen in een elektrische sloep zeker een activiteit waar je veel plezier aan beleeft. Het is een leuke manier om quality time door te brengen met je familie of de banden weer eens aan te halen met je vrienden. Wil je weten hoe ook jij gemakkelijk aan boord stapt, lees dan zeker even deze blog.

 

Snel en gemakkelijk

 

Wie een sloep huurt bij sloepdelen.nl mag gebruikmaken van een luxe twaalfpersoonssloep. Bovendien is de boot eenvoudig te besturen en heb je geen vaarbewijs nodig. Je reserveert online en zelfs als je op de dag zelf wilt vertrekken, is dit geen enkel probleem. En de sloep starten doe je via een link die je een kwartier voor vertrek ontvangt. Simpel, toch?

 

Speciale gelegenheden

 

Als je wat te vieren hebt, is het huren van een boot een leuk idee om er een gezellig feestje van te maken. Er zijn dan ook al genoeg stellen die via sloepdelen.nl een originele invulling aan hun trouwdag hebben gegeven. De aanwezigen zullen nog lang napraten over hoe jullie elkaar het jawoord gaven op het water. Ook eens een vrijdagmiddagborrel voor je bedrijf op een boot organiseren, is eens wat anders. Zo sluit je de hectische werkweek ontspannen af en gaat iedereen vrolijk het weekend in.

 

De locaties

 

Als je bij sloepdelen.nl een boot gaat huren, kan dit vanaf verschillende locaties. Verken bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of maak de Loosdrechtse Plassen onveilig. Maar er zijn nog andere steden om op ontdekkingstocht te gaan. Zo kun je ook een boot huren in Haarlem, Leiden, de Vecht, Utrecht, Den Haag of Zwolle. 

 

Lidmaatschap

 

Heb je de smaak te pakken en heb je zin om vaker het water op te gaan? Dan is het wellicht slim om een lidmaatschap af te sluiten. Ook als je voordelig wilt varen, kan dat. Je maakt dan gebruik van daluren. Tijdens deze uren gelden namelijk lagere tarieven. Ze zijn op alle doordeweekse dagen vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ‘s middags. En wil je meer informatie over de tarieven, kijk dan even op https://sloepdelen.nl/. Hier vind je een handig overzicht van alle prijzen.

 

Conclusie

 

Een boot huren doe je heel simpel via sloepdelen.nl. Daarbij profiteer je van tal van voordelen. Je mag varen op een mooie, grote boot en er zijn diverse steden die je kunt bezoeken. Ook als je een feestje wilt plannen, is dit een originele manier om samen tijd door te brengen met je gasten. En houd je graag de kosten binnen de perken, dan loont het de moeite om je boottochtje tijdens de voordeeluren te organiseren.

Over ons

We zijn een informatieve pagina waar je tal van leuke blogs op kunt lezen.

Contactgegevens

Via info @ fietsenpagina.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden